aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal |
Julie Teeken: 'In de bergen van Ligurië at ik eens 'Ragu di cinghiale', een herinnering met een gouden randje; je mag me er voor wakker maken! Een frietje stoofvlees... Visueel niet het meest aantrekkelijk, maar who cares? Zooo zalig!'
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:35 minuten
stoven3 uur 30 minuten
Totale tijd:4 uur 35 minuten
TIP Varieer en vervang wildzwijn eens door hertenpoulet.
TIP Bereid de stoof een dag eerder, zo wordt-ie nog lekkerder. Het truffelrozemarijn-zout leent zich daar ook uitstekend voor.
Recepten & foodstyling: Julie Teeken, Fotografie: Mevrouw Mel, Styling: Ingrid van Kuringen, Assistent foodstyling: Tanja Haan
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | wildzwijnstoof met truffel-rozemarijn-ovenfriet