aantal 4 | | | belgisch |
Belgen, broers én beroemd: Kristof en Stefan Boxy waren in 2008 1 maand onze gastchefs. Ze kookten op hun prachtlocatie in Deurle voor delicious. 5 pure gerechten mét Belgische producten. Een leuk, makkelijk en origineel recept is het dat voor deze wentelteefjes. De warme chocolade smaakt verrukkelijk met de rijpe, sappige peren, terwijl de wrongel of kwark voor een heerlijk friszuur smaakcontrast zorgt. En dan die peperkoek. Ooooh…genieten!
Kooktijd:20 minuten
Oven10 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Kun je alleen harde, onrijpe handperen krijgen, kook ze dan zachtjes 10 min. in een suikerstroop van 100 ml water en 100 g suiker.
Productie: Ellen van Mol, Trudelies Schouten. Recepten en bereiding: Kristen en Stefan Boxy. Fotografie: Renee Frinking. Styling: Sandra Kissels
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | wentelteefjes van peperkoek met ijs