aantal 4 | brunchgerecht, lunchgerecht, ontbijtgerecht | | frans, internationaal |
Dit hartige wentelteefje wordt door de zalm, gepocheerd eieren en de hollandaise in één klap een royaal ontbijt. Dat is nog eens een feestelijk begin van de dag!De hollandaisesaus kun je vooraf maken en warm houden in een voorverwarmde thermoskan. De eieren kun je evt. een halfuurtje van tevoren pocheren. Houd ze dan warm in een lauwe oven van 50°C.Eieren pocheren helemaal onder de knie met behulp van onze tips & tricks? Maak dan ook eens deze croissant met gepocheerd ei, rivierkreeftjes en dille-hollandaise.
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
recepten Eke Mariën fotografie Saskia van Osnabrugge styling Désirée van Dijk bereiding Ajda Mehmet
Testkok Martine laat je zien hoe je hollandaisesaus maakt!
En bekijk ook onze handige video: delicious. helpt ei pocheren!
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | wentelteefje met zalm, gepocheerd ei & hollandaise