aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | | belgisch |
Onze zuiderburen weten wat lekker is en nemen royaal de tijd om te genieten. In hun waterzooi gaan groentjes, zoet- of zoutwatervis, mosselen of rivierkreeftjes. Uit Gent komt er zelfs een versie met kip!
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Groente die in luciferreepjes of ‘julienne’ wordt gesneden, is zo’n 4 cm lang en hooguit ½ cm dik. Varieer eens met verschillende vissoorten en schaal- en schelpdierenin de waterzooi. Claresse is duurzaam gekweekte zoetwatervis, familie van de catfish of meerval. Claresse heeft het MSC (Marine Stewartship Counsel) label en is volledig verantwoord. Nu ook in de supermarkt verkrijgbaar. Kijk voor meer info op www.claresse.
Recept: trudelies Schouten. Styling: Jan Willen van Riel. Fotografie: Rob van der Vet. Bereiding: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | waterzooi met vis en groenten