aantal 8 | dessert, nagerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal |
Deze warme banaantoet met ahornsaus & nootmuskaatwalnoten is een echt comfort kersttoetje. Het is heel bijzonder en niet alléén omdat het onweerstaanbaar en warm is. Tijdens het bakken vormt zich op de bodem van de ovenschaal namelijk een saus om je vingers bij af te likken. Een kwestie van uit de oven halen en niets meer aan doen… Of toch een bolletje ijs erbij?
Voorbereiding:35 minuten
Oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 15 minuten
TIP Liever geen alcohol? Gebruik inplaats van de rum extra melk.
Recepten, Bereiding: Tracey Pattison, Fotografie: Alan Jensen, Styling: Vivien Walsh
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | warme banaantoet met ahornsaus & nootmuskaatwalnoten