aantal 4 | brunch, gebak, zoet | feestdagen, kerst, pasen | internationaal |
Zo mooi. Zo lekker. Dit vlechtbrood met zelfgemaakte lemon curd is een ware lust voor het oog én de mond. Perfect als onderdeel van een zondags ontbijt!Zelf de lekkerste lemon curd maken doe je zo…Voorbereiden van dit vlechtbrood kan 1 dag van tevoren. Zorg ervoor dat de karnemelk op kamertemperatuur is, anders mislukt het rijzen. Verwarm eventueel licht in een steelpannetje.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:30 minuten
rijzen2 uur
Totale tijd:3 uur
Recepten en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi, Eric van Lokven. Productie: Ellen van Mol.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vlechtbrood met lemon curd en cranberry-vanilleboter