aantal 15 | lunchgerecht, voorgerecht | weekend, zomer | australisch |
Een delicaat klein worstje met stukjes kreeft in een knapperig velletje. Eigenlijk meer een snack, maar met een stukje brood en salade ook heerlijk als mooi voorgerechtje.
Kooktijd:1 uur
* Bestel varkensdarm ruim van tevoren bij je slager.
* Een worststopper koop je bij de kookwinkel. Voor sommige keukenmachines is ook een hulpstuk voor worstmaken te koop bij kookwinkels.
* Je kunt, indien nodig, zelf de kreeft in 2 min. gaarkoken, pantser verwijderen en laten afkoelen.
Wijntip
Champagne sec of andere rijke, mousserende wijn. Wit: top-chardonnay met niet te veel houttonen, uit Australië, Zuid-Afrika of Californië.
Productie, recepten, tekst: Mister Kitchen. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Cyn Ferdinandus. Bewerking: Dosia Brewer, Trudelies Schouten m.m.v. Eduard van Adrichem, Gebroeders de Wolf, Jens Visser, Peter Derks
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | visworst gevuld met vis & kreeft