aantal 6 | hoofdgerecht | weekend | |
Comfort food uit de oven: in deze vispastei vind je de perfecte combi van vis, room en anijs. Lekker met een krokant dakje van bladerdeeg. Perfect voor een zondagslunch!
Kooktijd:1 uur 40 minuten
Oven1 uur
Totale tijd:2 uur 40 minuten
* Kun je geen kleine venkelknollen vinden neem dan 2-3 grote en snijd ze in parten. Een hogere ovenschaal met platte rand koop je bij kookwinkels, de brede rand zorgt ervoor dat je de deksel goed kunt bevestigen. Kies voor 1 groot vel koelvers bladerdeeg óf maak van kleine vellen diepvriesbladerdeeg 1 groot vel. Laat het deeg dan eerst ontdooien. Leg de vierkantjes zo op elkaar dat ze telkens een slagje verspringen. Zo kun je gemakkelijker een cirkel uitrollen.
Recept: Guillaume Brahimi. Fotografie: Chris Court. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vispastei met venkel en pernod