aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend, zomer | mediterraans |
Verpak je vis in een knapperig kruimel korstje. Het korstje in dit recept is gemaakt van broodkruim met knoflook en citroenrasp. Een echte lemon crumb.
Kooktijd:35 minuten
Oven10 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Vers broodkruim: gebruik oud wit brood zonder korst en maal het fijn in de keukenmachine. Laat vers brood eerst goed uitdrogen (1 uur boven de verwarming of 5-10 min. in de oven op 75°C).
** Kijk op goedevis.nl voor een verantwoorde viskeuze.
Recepten: Valli Little, Warren Mendes. Fotografie: Ben Dearnley. Styling: Vanessa Austin, Bernie Smithies. Bewerking: Ellen van Mol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vis met citroenlaagje met venkelpeterselie-kappertjessalade