aantal 4 | brunch, lunchgerecht | doordeweeks, familietijd, feestelijk | aziatisch |
Komt de zomer dichterbij, dan ga je vanzelf lichter en gezonder koken. Maak bijvoorbeeld dit stokbrood op z'n Vietnamees met snel gepekelde groenten en een lekker stukje vis. Prima als lunchgerecht of klein hoofdgerecht.
Voorbereiding:40 minuten
intrekken + afkoelen45 minuten
Totale tijd:1 uur 25 minuten
* Kokosolie is de geperst olie uit het vruchtvlees van rijpe kokosnoten. Te koop bij biologische winkels en Aziatische winkels. Kokosbloesemsuiker koop je bij grotere supermarkten, biologische winkels en Aziatische winkels. Thaise basilicum en daikon (rettich) koop je bij winkels met Aziatische producten en sommige groentewinkels. Vervang Thaise basilicum evt. door gewone basilicum en daikon door radijs.
RECEPTEN VALLI LITTLE | FOTOGRAFIE BRETT STEVENS | STYLING DAVID MORGAN
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Vietnamees stokbrood met vis en snelle gepekelde groenten