aantal 4 | lunchgerecht | zomer | italiaans |
Deze Italiaanse venkel-radicchiosalade met parmezaanchips is heerlijk om in de tuin te eten en nog gezond ook. Van deze salade kun je gerust nog een tweede portie opscheppen.
Kooktijd:15 minuten
Oven15 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Flinterdunne plakjes schaaf je makkelijk op een mandoline, te koop bij kookwinkels. Kies liefst een goede kwaliteit ansjovis. Evt. kun je de ansjovisfilets even in lauwe melk weken, dan worden ze wat minder zout. Dep ze goed droog.
Recept: Samantha Coutts. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Kirsten Jenkins. Voedingsdeskundige: Karen Kingham. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | venkel-radicchiosalade met parmezaanchips