aantal 6 | hoofd, hoofdgerecht | weekend | frans | vegetarisch
Yvette van Boven is groot fan van een Franse cassoulet. Nu heeft ze haar eigen, vega variant gemaakt en deelt haar recept met ons. Het vlees mis je helemaal niet door de heerlijke smaken van de gedroogde bonen, geroosterde knoflook en gekonfijte knoflook. Kortom, een groot en smakelijk feestje! Tip: Begin de avond van tevoren met dit recept als je gedroogde bonen gebruikt of volg Yvette's snelle methode*
Voorbereiding:1 uur 30 minuten
Kooktijd:1 uur 30 minuten
wellen1 dag
Totale tijd:1 dag 3 uur
* Snelle methode: neem 750 g gekookte bonen. Sla het weken en koken van de bonen over. Voeg voor de saus na 5 min. bakken 2 tenen knoflook in plakjes bij het wortelmengsel. Meng door de tomatensaus ook de laurier en tijm.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vegetarische cassoulet