aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | doordeweeks, feestelijk, weekend | midden-oosters | lactosevrij, vegan, vegetarisch
Vegan shoarma? Ja, dat lees je goed! Culi-redacteur Merijn Tol laat zien hoe je 100% plantaardige shoarma van oesterzwammen maakt. Geserveerd in flatbreads met zelfgemaakte pickles erbij.
Totale tijd:30 minuten
* Baharat is een Midden-Oosters kruidenmengsel. Te koop in de ruim gesorteerde supermarkt of maak je eigen kruidenmengsel van 1 tl komijnpoeder, 1 tl korianderzaad, 1 tl kaneel, ½ tl piment, 1 tl paprikapoeder, 1 tl kardemompoeder.
RECEPTEN MERIJN TOL FOTOGRAFIE EN STYLING HOMECOOKING DEPT. BEREIDING BART STUART
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vegan shoarma van oesterzwam met pickles