aantal 1 | taart, zoet | | frans | vegan
Enzo Pérès-Labourdette werd geboren in Frankrijk uit Frans-Britse ouders, en zijn culinaire familie-erfenis is doorspekt van invloeden uit Frankrijk, Engeland, Brits-India en ook uit Algerije en Marokko via zijn oma en overgrootmoeder. Dat proef je allemaal terug. Vegan bakken ziet hij niet als vervanging van traditioneel bakken, maar als een nieuwe manier van bakken. Met heel veel specerijen als smaakmakers.
Kooktijd:1 uur
oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 40 minuten
Uit Patisserie Coucou – RECEPTEN, FOODSTYLING: ENZO PÉRÈS-LABOURDETTE |
FOTOGRAFIE: SASKIA VAN OSNABRUGGE | STYLING: ANNEMIEKE PAARLBERG.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vegan galette des rois met hazelnoten en frangelico