aantal 8 | zoet | feestelijk, voorjaar, weekend | | lactosevrij, vegan
Delicious. culinair redacteur Dosia Brewer heeft haar eigen vegan bakboek geschreven. Eén van de heerlijke vegan baksels uit het boek is deze cranberry-frambozenkrans. Dosia: "Zo’n gedraaide krans oogt goed, vooral met rood fruit. Je kunt hem maken met alle fruitsoorten, jam of compôte maar ik kies graag het licht bittere zuurtje van cranberry’s." Meer vegan bakken? Probeer deze ananas-merenguetaart, ook een recept van Dosia.
Voorbereiding:45 minuten
Kooktijd:55 minuten
rijzen1 uur
Totale tijd:2 uur 40 minuten
RECEPTEN DOSIA BREWER FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY, JACQUELINE PIETROWSKI
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vegan cranberry-frambozentaart