aantal 12 | hapje | pasen, weekend | | lactosevrij, vegan, vegetarisch
Van klassiek tot vega, van licht gekruid tot pittig… met saucijzenbroodjes kun je álle kanten op. De vega variant op het klassieke saucijzenbroodje met vlees noemen we megavega-saucijzenbroodjes, want ze zijn megalekker! Probeer ook eens deze filo-saucijzenbroodjes met appel en cider!
Voorbereiding:55 minuten
Kooktijd:20 minuten
Totale tijd:1 uur 15 minuten
* I.p.v. in de magnetron kun je de zoete aardappels ook garen in de oven. Schil ze niet, maar prik ze rondom in met een satéprikker. Pof ze (afhankelijk van de dikte) in 30-40 min. gaar in het midden van de oven. Halveer ze en schraap het vruchtvlees uit de schil.
Recepten: Matt Preston, Michelle Southan. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: Michelle Noerianto. Bereiding: Cynthia Black
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vega-saucijzenbroodjes