aantal 4 | hapje, tussendoortje | weekend | internationaal | vegetarisch
Hoisinsaus is de ultieme umamibom die het broodje de perfecte smaak geeft. Macadamianoten geven de vega-vulling van deze broodjes die lekker vettige smaak die je normaal van vlees krijgt. Wil je liever een vegan variant? Kijk onder aan het recept voor vegan-tips!
Voorbereiding:40 minuten
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:1 uur 25 minuten
TIP: Je kunt ook een lange rol maken door de deeglapjes op elkaar te leggen en uit te rollen. Snijd ze dan in kleinere hapjes.
TIP: Je kunt alle onderdelen voor deze gruwelijk lekkere broodjes van tevoren voorbereiden, maar zet ze op het laatste moment in elkaar.
VEGAN TIP: Gebruik geen roomboterbladerdeeg maar gewoon bladerdeeg.
VEGAN TIP: Vervang ei door olijfolie, gesmolten vegan boter of aquafaba (kikkererwtenvocht). Bestrijk hiermee je deeg voor een mooie glans en goudbruine kleur!
Recepten: Yvette van Boven, fotografie: Eric van Lokven, Styling: Cyn Ferdinandus, Bereiding: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vega hoisinsauzijnenbroodjes