aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | spaans | glutenvrij, lactosevrij
Mediterrane invloeden in dit recept met karbonades, grote witte bonen en salie. Dat heb je gewoon nodig als het buiten stormt en regent! Of ben je zo’n type dat de bbq nog heeft staan? Gril de karbonades dan buiten op de barbecue en maak van de bonen, pancetta, fijngesneden salie, citroen en olijfolie een salade erbij. Een heel grote zak salie in huis voor dit recept? Maak morgen dan gratin met salie!
Totale tijd:30 minuten
* Heb je wat extra tijd en geen magnetron, dan kun je de aardappels ook in 50-60 min. ingepakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven van 200°C poffen.
Recepten, styling, bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | varkenskarbonade met salie, pancetta en witte bonen