aantal 24 | gebak, taart | feestelijk, pasen | italiaans | vegetarisch
De citrusrasp zorgt voor een frisse smaak en de rijstcake is erg lekker in blokjes die je aan cocktailprikkers bij de thee kunt serveren. Maak dit gerecht nooit met langkorrelige rijst, dat gaat absoluut niet lukken. Koop een goede kwaliteit risottorijst voor een volmaakt resultaat.
Kooktijd:50 minuten
oven + afkoelen1 uur 30 minuten
* Broodkruim zelf maken: gebruik oud witbrood zonder korst en maal het fijn in de keukenmachine. Laat vers brood eerst goed uitdrogen (1 uur boven de verwarming of 5-10 min. in een oven op 75°C).
DIT RECEPT KOMT UIT DELICIOUS. HÉT BAKBOEK BEELD PETER CASSIDY
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | torta dolce di riso (zoete rijstcake met limoncello)