Go Back
Print
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
glutenvrij
aantal
4
|
topping
| | |
glutenvrij
Voorbereiding
5
minutes
minutes
Totale tijd
5
minutes
minutes
Kookgerei
staafmixer met hakbakje
Ingrediënten
½
bosje peterselie
blaadjes geplukt
100
ml
zure room
4
el
slagroom
½
tl
gemalen kardemom
½
tl
sumak
Instructies
staafmixer met hakbakje
Doe de peterselieblaadjes met 4 el water en wat zout in het hakbakje van de staafmixer en mix tot gladde puree.
Klop de zure room met de peterseliepuree, slagroom, kardemom en sumak tot luchtige room. Breng op smaak met zout.
Voedingswaarde
calorieën:
70
kcal
eiwit:
1
g
vet:
7
g
koolhydraten:
1
g
auteur:
delicious.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.
Mention
@deliciousnederland
of tag
#deliciousnederland
!