aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | midden-oosters | glutenvrij
Dit beeldschone gerecht maak je in een halfuurtje klaar. Je marineert de verse tonijn in een mix van olie, zout en sumak. Bonenmengsel met granaatappelmelasse erbij en de frisse yoghurt en bietenrelish maken het helemaal af. Zo mooi en lekker kan simpel zijn!
Totale tijd:25 minuten
* Sumakpoeder is een citroenachtige specerij, te koop bij Midden-Oosterse winkels. Je kunt het evt. vervangen door wat citroenrasp.
** Kijk op goedevis.nl voor een verantwoorde viskeuze.
*** Te koop bij mediterrane winkels. Of neem balsamicosiroop als alternatief.
RECEPTEN VALLI LITTLE, WARREN MENDES FOTOGRAFIE JEREMY SIMONS STYLING DAVID MORGAN BEWERKING ELLEN VAN MOL
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tonijn met sumak en komkommer-muntsalade