Supermakkelijk en snel, maar oh zo lekker! Wijntip: vol zacht Italiaans wit uit Puglia, Franse pinot blanc of Duitse weissburgunder. We love burrata! Probeer ook deze burrata caprese met aubergine en tomatenzaadjes.
Totale tijd25 minutesminutes
Ingrediënten
1burrata
15roggecrackers of andere crackers
75g(gerookte) gezouten amandelen,licht geroosterd en grof gehakt
± 6 el goede olijfolie,bijv. sterke, peperige noir fruité
versgemalen zwarte peper
zoutvlokken,bijv. Maldon, voor erbij
Instructies
Verdeel de burrata met een lepel over de crackers, bestrooi met de amandelen en druppel er wat goede olijfolie over. Bestrooi met peper, maar geef het zout apart erbij. Dien direct op, anders worden de crackers zacht.
Voedingswaarde
auteur: delicious.
Recepten: Yvette van Boven. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Yvonne Jimmink. Productie: Dosia Brewer