aantal 8 | dessert, nagerecht, zoet | feestdagen, feestelijk, kerst, najaar, winter | italiaans |
Tiramisu mag zeker traditioneel, maar het hoeft niet altijd. Maak hem deze feestdagen eens anders! Met hazelnoten, witte chocolade en nootmuskaat blaas je jouw favoriete dessert nieuw leven in. Je bent gewaarschuwd, want hij is luchtig in het kwadraat en die schaal gaat leeg. Ontspannen genieten van je spectaculaire dessert? Maak de tiramisu 1 dag eerder en bewaar afgedekt in de koelkast.
Kooktijd:45 minuten
afkoelen & opstijven6 uur 30 minuten
Totale tijd:7 uur 15 minuten
ECEPTEN, BEREIDING: PHOEBE WOOD | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY, MARK ROPER, ANSON SMART | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tiramisù met witte chocolade, hazelnoten en nootmuskaat