aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | |
Thee is een fantastische ingrediënt om als ‘rookmot’ te gebruiken samen met rijst. De smaak van de thee komt subtiel terug in deze gerookte zalm.
Kooktijd:20 minuten
Rusten10 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Garam masala koop je bij de toko of winkel met Indiase ingrediënten en natuurwinkel of online.
delicious.thee past perfect bij deze gerookte zalm!
Groene thee wordt geplukt in China en direct na de pluk verflenst, gestoomd of gewokt om z’n mooie groene kleur te behouden. Dan worden de blaadjes in de zon gedroogd. Groene thee geurt heel fris, zelfs wat grassig. delicious. groene thee bestaat uit de smaken: verbena, jasmijn, munt en citroengras.
Recepten: Maura Joppen, Trudelies Schouten, Dosia Brewer. Fotografie: Ernie Enkelaar
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | thee en garam masala gerookte zalm