aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | thais |
Met Jannekes wereldkeuken ben je snel en makkelijk even weg uit eigen land! Ga voor Thaise zalm met noedels en frisse paksoi. Met een gerecht in bananenblad (je koopt het bij de toko) kun je op veel ooh’s en aah’s rekenen. Ideaal dus voor een etentje met vrienden.
Kooktijd:30 minuten
Oven15 minuten
Totale tijd:42 minuten
* Bananenbladeren vind je in het koelschap of de diepvries van de toko maar kun je ook prima vervangen door een vel bakpapier of aluminiumfolie. Bananenblad is soepel en kan goed tegen hitte. Het blad kun je niet eten.
** Sojasaus is er in veel soorten, kies een Thaise of Japanse dunne sojasaus, de dikkere sojasauzen zijn hier te zwaar voor. Te koop bij de supermarkt.
Recept: Janneke Philippi. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Bart Stuart. Productie: Trudelies van Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | thaise zalmpakketjes met noedels en paksoi