aantal 4 | hoofdgerecht, voorgerecht | | |
Mooi natuurlijk al die extra’s als specerijen, nootjes, broodkruim, zaden & pitten en cressen op je feestgerechten. Maar strooi nooit alleen maar omdat iets aantrekkelijker oogt. Onze strooisels geven vooral veel smaak of halen de smaak van een ingrediënt juist naar boven, voegen extra crunch of juist iets zachts toe.
Kooktijd:10 minuten
voorbereiden + oven + marineren2 uur 35 minuten
Totale tijd:2 uur 45 minuten
* Maak je tataki als voorgerecht? Halveer dan alle overige ingrediënten.
RECEPTEN EN BEREIDING: MERIJN TOL | FOTOGRAFIE: SASKIA VAN OSNABRUGGE | STYLING: JET KRINGS | PRODUCTIE: DOSIA BREWER.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tataki van biefstuk met gember-tomaatmarinade, sesam en shiso