aantal 4 | brunchgerecht, lunchgerecht, ontbijtgerecht | feestelijk, lente, pasen, voorjaar, weekend | internationaal |
Het lijkt op een spiegelei, maar dan zoet: tartelettes met frisse hangop, abrikozen en geurige rozemarijnsiroop. Als je de tartelettebodempjes en de hangop van tevoren maakt, ben je zó klaar.
Rozemarijn over? Maak rozemarijnzout voor over frieten van zoete aardappel!
Voorbereiding:35 minuten
Kooktijd:15 minuten
1 uur 30 minuten
* Hangop koop je in de supermarkt, maar je kunt het ook goed zelf maken. Laat 1 l yoghurt in een schone theedoek in een vergiet 4-6 uur uitlekken.
recepten Dosia Brewer fotografie Eric van Lokven styling Jet Krings bereiding Vanja van der Leede
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tartelettes met 'abrikozeneitjes’