aantal 4 | voorgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal | vegetarisch
Wil je dit gerecht voorbereiden? Bak de tartelettes tot 1 dag eerder en bewaar goed afgesloten op kamertemperatuur. Maak de ragout 1 dag eerder en bewaar in de koelkast. Warm even kort op vóór het serveren.
Voorbereiding:50 minuten
Kooktijd:10 minuten
Totale tijd:1 uur
* Enoki, ook wel fluwelen pootje genoemd, zijn witte paddenstoeltjes die vastzitten in een bundeltje. Kies filodeeg uit de koeling, te koop bij de Turkse winkel.
RECEPTEN HESTER DE GOEDE, FOTOGRAFIE ERNIE ENKLAAR, STYLING MIRJAM VAN DER RIJST, MARIJN VISSER, FOODSTYLING OSCAR DE LINT
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tartelette van filodeeg met paddenstoelenragout