aantal 6 | nagerecht | feestelijk, kerst | frans |
Bij deze tarte tatin leg je peren op een heerlijke sticky bodem van marsepein en chocolade met zeezout. Mm… om je vingers bij af te likken!
Voorbereiding:35 minuten
Oven30 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
TIP: deze tarte tatin kun je het beste bakken in een speciale tatinvorm van 23 cm Ø (te koop bij kookwinkels) of in een ovenbestendige koekenpan van 24 cm Ø (bovenrand), 5 cm diep en ± 1,5 l inhoud. De steel van de koekenpan wordt in de oven zeer heet, dus gebruik een ovenhandschoen!
Recepten en bereiding: Lottie Covell. Fotografie: Charlie Rchards. Styling: Morag Farquhar. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tarte tatin met peren, marsepein en chocolade