aantal | gebak, nagerecht, zoet | feestdagen, feestelijk, vakantie, weekend, zomer, zomers | frans | vegetarisch
Als we de zomer in een tarte tatin moesten vangen, dan smaakte hij zoals deze rijke, gulle taart. De zomers zoete, zongerijpte mango’s vormen de heerlijke basis en een frisse vleug kokosrasp maakt hem helemaal af! Hij is perfect voor etentjes met grote groepen en lange tafels, maar steelt ook de show tijdens een picknick, want hij is zowel lauw als op kamertemperatuur waanzinnig lekker. Liever een hartige tarte tatin? Bak dan deze met sjalotten, spek en tijm.
Kooktijd:1 uur 15 minuten
wachten30 minuten
Totale tijd:1 uur 45 minuten
gezeefd
+ evt. wat extra
RECEPT: RUDOLPH VAN VEEN | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: JAN WILLEM VAN RIEL | BEREIDING: EKE MARIËN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tarte tatin met mango & kokos