aantal 4 | hapje, voorgerecht | feestelijk, kerst | internationaal | lactosevrij
Sint-jakobsschelpen = zoet, pata negra = zout, citroenolie = fris, lavas = kruidig… en dat allemaal in een handomdraai op tafel!Meer weten over schaal- en schelpdieren? Ontdek hier meer over de verschillende soorten in Nederland!
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:15 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Bestel sint-jakobsschelpen van tevoren bij de viswinkel. Je serveert ze rauw, dus ze moeten supervers zijn. Zo maak je ze in 4 stappen makkelijk zelf open.
Recepten en bereiding: Merijn Tol. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Maaike Koorman. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tartaar van coquilles met pata negra & citroenolie