aantal 1 | dessert, nagerecht | familietijd, vakantie, weekend, zomer, zomers | midden-oosters | glutenvrij
tahin-ijs met dadel & espresso
Kooktijd:40 minuten
vriezer4 uur
Totale tijd:4 uur 40 minuten
TIP Geen ijsmachine? Schenk het mengsel in een bak die in de vriezer kan. Voor het beste resultaat haal je het ijs elke 30 min. uit de vriezer en roer kort door. Herhaal zo’n 5-7 keer, tot het ijs een fijne structuur heeft. Zet het ijs in de vriezer tot gebruik. Wil je extra fijne structuur: laat het ijs dan zacht worden en pureer met de staafmixer. Zet daarna weer terug tot gebruik.
per 100ml ±291 kcal / 6 g eiwit / 21 g vet / 18 g kh
RECEPTEN, BEREIDING: ESTHER ERWTEMAN | FOTOGRAFIE: ELVAN UNLU | STYLING: TINNE DE CEUSTE.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tahin-ijs met dadel & espresso