aantal 6 | hoofdgerecht | zomer | midden-oosters |
Neem de tabouleh en een citroen los mee en stel je salade ter plekke samen. Het vlees verwarm je in een… tostigrill! Vegavariant: met tofoe of halloumi.
Kooktijd:40 minuten
marineren10 minuten
Totale tijd:50 minuten
* Granaatappelmelasse en sumak koop je bij mediterrane winkels of online. Tamari-amandelen zijn te koop bij sommige natuurwinkels.
Of maak ze zelf: verwarm 1 el olie in een koekenpan en bak witte amandelen zachtjes goudbruin. Voeg 1½-2 el tamari (natuurwinkel) toe en warm 1 min. mee.
Recept: Samantha Coutts. Fotografie: Alicia Taylor. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tabouleh met varkensspiesjes