aantal 6 | hoofdgerecht, lunchgerecht | weekend | |
Boerendochter/kok Sarah Mayor brengt in het geweldige Farmhouse Cookbook de smaak van het platteland naar ieders keuken. En delicious. ‘schuift’ in delicious.februari én op de site maar wat graag aan!
Kooktijd:35 minuten
Oven1 uur 35 minuten
Totale tijd:2 uur 10 minuten
Sarah: ‘Voor deze taart kun je elke groene bladgroente gebruiken, maar wij geven de voorkeur aan ruby chard, een snijbiet met opvallende rode bladstelen en nerven. Deze snijbietsoort is altijd een onderwerp van gesprek wanneer mensen onze biologische moestuin bezoeken.’
* Verkrijgbaar bij de slager. Of neem 130 g boter ipv boter en reuzel.
Dit recept komt uit Het Farmhouse Cookbook van Sarah Mayor. Uitgeverij Good Cook, €24,95, ISBN: 978 94 6143 090 8.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | taart van geroosterde pompoen, rode ui, bladgroente en kaas