aantal 8 | voorgerecht | weekend | aziatisch | glutenvrij
Maki (rolletje), temaki (kegeltje), urmaki (inside-out)… Je hebt ze vast wel eens gezien bij het sushirestaurant of misschien zelf gemaakt. Maar heb je ooit een terrine van sushi gezien? Nou, bij dezen! Geen gedoe met rolmatjes, want deze megasushi gevuld met vis en groenten maak je heel easy in een cakeblik.En als toetje: groene-thee-ijs!
Kooktijd:45 minuten
Koelen1 uur
* Deze sushiterrine kan ± 1 dag van tevoren worden gemaakt. * Norivellen, Japanse mayonaise en sushigember koop je bij Aziatische winkels, natuurwinkels en sommige supermarkten. Bereiden ± 45 min. / koelen 1 uur.
Recepten: Dosia Brewer. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jet Krings. Bereiding: Eke Mariën. Productie: Trudelies Schouten m.m.v. Duikelman.nl / Dille-kamille.nl / Nijhofbaarn.nl / Kookwinkel.nl
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | sushiterrine met spicy zalm