aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | |
Dit hoofdgerecht is een pleidooi voor het vaker inzetten van bruine rijst. Sushi is altijd goed en wat zijn deze sushirolletjes met bruine rijst, tofoe en komkommer lekker! Deze maaltijd is ook nog eens helemaal vegan.
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Furikake is een Japans specerijenmengsel met o.a. zeewier en bonitovlokken, te koop bij Aziatische supers.
**Gekiemde mungboontjes zitten vaak in de gemengde kiemendoosjes die je bij de natuurwinkel koopt. Ze zijn nét ontkiemd. Je kunt evt. ook taugé gebruiken. Taugé, ook van mungboontjes, heeft net iets meer tijd gekregen om te ontkiemen. Mungboontjes koop je bij Aziatische winkels of natuurwinkels.
Recept: Phoebe Wood. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | sushirolletjes met bruine rijst, tofoe en komkommer