aantal 4 | hoofdgerecht | zomer | |
Surf en turf! Rood vlees in combinatie met zeevruchten is wat ons betreft écht een zomerklassieker. Deze variant met een salsa van geroosterde ananas is zalig en precies wat je nodig hebt tijdens een lange, warme avond. Je maakt deze surf and turf op de barbecue, uit de oven of van de grillplaat. Ga voor de beste ingrediënten, liefst van de lokale markt, neem wat (grill)tijd en het resultaat zal je verbluffen.
Voorbereiding:3 uur 20 minuten
Kooktijd:1 uur 10 minuten
* Kies stevige visfilet die niet uit elkaar valt, bijv. yellowtail kingfish of albacore of kijk op goedevis.nl voor een duurzame viskeuze. Chipotle-chilipoeder koop je bij winkels met Mexicaanse ingrediënten of online. Je kunt ook chipotles fijnmalen in een kruidenmolentje of in de vijzel.
RECEPTEN DARREN ROBERTSON, FOTOGRAFIE CHRIS COURT, STYLING KIRSTEN JENKINS
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Surf & turf taco’s van de BBQ met geroosterde ananas