aantal 2 | hoofdgerecht | doordeweeks | internationaal | glutenvrij, vegetarisch
Stoof van prei, snijbiet en cavolo nero maak je helemaal af met gerijpte feta. Als je met wat meer aandacht kiest voor authentieke kaas-soorten, proef je dat zeker terug in je gerechten.
Kooktijd:35 minuten
* Cavolo nero of palmkool koop je bij een ruim gesorteerde supermarkt of op de boerenmarkt.
Houtgerijpte feta heeft nog 4 maanden extra in houten vaten gerijpt, is vol van smaak, gemaakt van schapenmelk met een licht hint van geitenmelk. Lekker romig en door het rijpen in het eikenhout ook wat scherper. Vraag ernaar bij de kaaswinkel. Deze feta is ook o.m. via dekaasfabriek.nl te bestellen.
Recipes: Ellie & Sam Studd Photography: Ben Dearnley Styling: Kirsten Jenkins
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | stoof van prei met gerijpte feta