aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend | aziatisch |
Yvette: 'Een makkelijk gerecht uit EASY waar je je vingers bij aflikt. Ja, ik ben fan van bloemkool, laat dat duidelijk zijn. In dit boek vind je veel toepassingen voor mijn lievelingsgroente. Hier serveer ik hem als crème, een beetje oosters met kokosmelk erdoor. De sticky zalm is to die for al zeg ik het zelf. Toe maar, maak maar. Je gaat zo blij worden van dit bordje! Echt heel comfortabel.'
Kooktijd:50 minuten
Totale tijd:50 minuten
RECEPTEN YVETTE VAN BOVEN, JORIS BIJDENDIJK, VANJA VAN DER LEEDEN, MAX LA MANNA, PAULAMI JOSHI
FOTOGRAFIE ERNIE ENKELAAR STYLING MARIJN VISSER FOODSTYLING OSCAR DE LINT SERVIES SISSY-BOY HOMELAND
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | sticky zalmfilet met bloemkool-kokoscrème