aantal 4 | lunchgerecht | doordeweeks | aziatisch |
Werry van Leeuwen kookt spannend, afwisselend én met aparte ingrediënten in zijn restaurant Sugar Hill in Arnhem. Voor delicious. bedacht hij 5 recepten met minder courant vlees, zoals ossenstaart, varkensniertjes en runderhart.
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Gua bao zijn Taiwanese gestoomde broodjes zonder vulling, te koop bij de toko of Aziatische supermarkt. Sushi-azijn is een mengsel van suiker, zout, rijstazijn en mirin. Je kunt het zelf maken of koop het kant-en-klaar bij de Aziatische supermarkt.
Sugar Hill, Klarendalseweg 192, Arnhem, 026 389 20 10, sugarhill.nl
Recept: Werry van Leeuwen. Fotografie: Erik van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bewerking: Dosia Brewer, Minta Nicolaï
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | taiwanese stoombroodjes met geglaceerde kippenlevertjes, knoflookchips, bosui en radijs