aantal 4 | lunchgerecht, salade | doordeweeks | | vegetarisch
Speltsalade met spruitjes uit de oven, een gepocheerd ei en groene kruiden. Helemaal vega en vol kleur, geur en smaak. Lekker én gezond als royale lunch, maar ook als licht hoofdgerecht.
Kooktijd:35 minuten
Oven25 minuten
Totale tijd:1 uur
* Voorgekookte spelt koop je bij de biologische supermarkt. Of kook zelf spelt in groentebouillon met laurier en knoflook volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook dan niet nog 15 min. extra.
** Eenkoorn is een oergraan, de voorloper van emmer en de “moeder” van spelt Hulp nodig bij het pocheren van eieren? Bekijk gauw onze video met slimme tips.
Recepten en bereiding: Eke Mariën. Fotografie: Erik van Lokven. Styling: Jet Krings
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | speltsalade met spruitjes en gepocheerd ei