aantal 4 | lunchgerecht | zomer | italiaans |
Wij geven het toe: ook wij hebben ’s zomers niet áltijd zin om uren in de keuken te staan. Met deze speltpizza margeritha hoeft dat ook niet. Dit heerlijke gerecht staat namelijk binnen 25 min. op tafel. Tip: bak kruidige kikkererwten tot ze knapperig zijn en geef je pizza zo iets bijzonders.
Kooktijd:15 minuten
Oven10 minuten
Totale tijd:25 minuten
* Pimentón de la vera is gerookt paprikapoeder met een sterke smaak, te koop bij Spaanse delicatessenzaken, kruidenwinkels en mediterrane supermarkten.
* Speltpizzabodems koop je bij natuurwinkels en ruim gesorteerde supermarkten.
Recept: Phoebe Wood. Fotografie: Alicia Taylor. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Colette Beyne
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | speltpizza margherita met kikkererwten ‘pepperoni’