aantal 4 | brunch, brunchgerecht, hoofd, hoofdgerecht, lunch, lunchgerecht | doordeweeks, familietijd, feestelijk, weekend | | vegetarisch
Je kunt de spelt-crèpes twee dagen van te voren al bakken. Bewaar ze dan afgedekt in de koelkast met bakpapier tussen de flensjes. Of bereid één dag van te voren het hele gerecht voor, dan hoef je het op de dag zelf alleen nog in de oven te schuiven.Ook lekker: deze Aziatische kipramen met spinazie!
Voorbereiding:1 uur
Kooktijd:15 minuten
rusten45 minuten
Totale tijd:2 uur
RECEPTEN: KATRINA WOODMAN | FOTOGRAFIE: AL RICHARDSON | STYLING: MICHELLE NOERIANTO | BEREIDING: CYNTHIA BLACK | BEWERKING: MINTA NICOLAÏ.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | speltcrèpes met geitenkaas, prei en wilde spinazie