aantal 1 | bijgerecht | weekend | |
Het plezier van zelfgebakken brood zit hem vooral in het kneden. Voel hoe het natte zich mengt met het droge. Beetje bij beetje wordt het een echt deeg en heb je een soepele kneedbare bal je handen. Tijdens het bakken geurt je keuken heel fijn naar zo’n Parijse boulangerie. Haal nu het speltmeel in huis, bak aan het einde van de middag en eet vanavond vers brood met een dikke laag zoute boter bij de soep. Of als aparte broodgang tussen voor- en hoofdgerecht in; helemaal hip.
Kooktijd:25 minuten
Oven/rijzen1 uur 45 minuten
Totale tijd:2 uur 10 minuten
Fotografie: Erik van Lokven. Recepten en bereiding: Jacqueline Pietrowski. Styling: Jan Willem van Riel. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | spelt-havermoutbrood