aantal 4 | hoofdgerecht, voorgerecht | zomer | italiaans |
Spaghetti alla positano – spaghetti met tomaatjes, rucola en mozzarella – is een prachtig voorbeeld van een lekkere saus die je niet hoeft te koken. Op de pasta na zijn alle ingrediënten rauw. Gebruik alleen maar tomaten die zeer rijp, zoet en lekker zijn en olijfolie van goede kwaliteit!
Kooktijd:20 minuten
Marineren1 uur
Totale tijd:1 uur 20 minuten
Wijntip: Dit gerecht heeft drie belangrijke smaken: lichtzuur, iets zoet en bitter. Vooral die laatste bepaalt de wijnkeus: een zachte Fiano d’Avellino, Valcalepio of een Pigato (Ligurië).
Receptuur en bereiding: Leonardo Pacenti restaurant Toscanini. Fotografie: Harold Pereira. Styling: Cyn Ferdinandus
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | spaghetti met tomaatjes, rucola en mozzarella