aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | feestelijk, kerst, weekend | italiaans |
Er gaat niets boven Italiaans eten, vinden wij. Je keuken stroomt vol met verrukkelijke geuren en het is een feest om zo'n schaal vol spaghetti met krab op tafel te zetten als er gasten blijven eten.
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
RECEPT, BEREIDING, STYLING: KATIE QUINN DAVIES.
* Broodkruim maak je liefst van oud brood: snijd de korsten er vanaf en verkruimel het brood of doe dit in de keukenmachine. Vers brood kun je kort drogen in een oven van 100°C, zodat het makkelijker verkruimelt.
** Verse krab koop je bij een goede viswinkel, bestel het van tevoren om teleurstelling te voorkomen of gebruik een goede kwaliteit krab uit blik. Om de krab uit de schaal te halen kraak je de schaal en breek je hem open. Dat gaat goed met een lepel. Of bekijk hoe Jeroen Robberegt het aanpakt. Het vlees uit een kreeft halen, verschilt niet heel veel van hoe je een krab behandelt.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | spaghetti met krab, spaanse peper en kruidige pangrattato