aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | | italiaans |
Onze versie van de spaghetti all'arrabbiata heeft een niet zo traditionele toevoeging: ansjovis. Dat maakt hem extra hartig en geeft hem precies de juiste dooreetfactor.
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
* Vers broodkruim: gebruik oud wit brood zonder korst en maal het fijn in de keukenmachine. Laat vers brood eerst goed uitdrogen (1 uur boven de verwarming of 5-10 min. in een oven op 75°C).
RECEPTEN VALLI LITTLE, WARREN MENDES, SNAP + STIR BEREIDEN FOTOGRAFIE BEN DEARNLEY, SNAP + STIR STYLING VANESSA AUSTIN, BERNIE SMITHIES, SNAP + STIR BEWERKEN ELLEN VAN MOL
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | spaghetti arrabiata met citroen-tijmpangratto