aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | hollands | glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch
De Bosch ErgoMixx Fresh tover je in no time om tot een vacuümapparaat. Super handig: Zo blijven steaks sappig, wordt vis nóg malser en verse groenten blijven knapperig en mooi van kleur! Dé manier om het beste uit je eten te halen.Naast vacumeren kun je de ErgoMixx Fresh staafmixer ook gebruiken om eten te marineren en nog veel meer.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:1 uur
Tip: Gebruik een verdeelplaatje om de temperatuur constant te houden. Of voeg een scheutje koud water toe als de temperatuur te hoog wordt.
Recept: Hester De Goede. Fotografie & Styling: Twenty Ten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | sous-vide prei met dragonmayonaise en krieltjes