aantal 8 | soep, voorgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst | | vegetarisch
Wat is er leuker dan kerstkoken mét en voor je familie? Voor de kinderen versier je deze geroosterde paprika soep met room en dungesneden tomaat. In de volwassen versie doe je een scheut madera en reepjes geroosterde paprika.Je kunt de soep en madera-room 2 dagen eerder maken. Bewaar afgesloten. Neem de soep ruim 1 uur voor serveren uit de koelkast en verwarm 10 min. op laag vuur. Haal de maderaroom 15 min. voor serveren uit de koelkast.
Voorbereiding:40 minuten
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:1 uur 20 minuten
Recept: Minta NicolaÏ,
Fotografie: Ernie Enkelaar,
Styling: Cyn Ferdinandus,
Bereiding: Yvonne Jimmink
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | soep van geroosterde paprika en tomaat met madera-room