aantal 4 | bijgerecht, brunchgerecht, hoofd, hoofdgerecht, lunchgerecht | doordeweeks, weekend | hollands |
Warm of koud: zo’n goed gevulde quiche smaakt altijd lekker. En wij vullen 'm met snijbiet, die vanaf mei/juni te verkrijgen is. Helaas is snijbiet niet zo goed te bewaren en daarom niet makkelijk verkrijgbaar in de winkel. Maar, áls je het ziet liggen: neem het mee!
Voorbereiding:45 minuten
Kooktijd:40 minuten
wachten30 minuten
Totale tijd:1 uur 55 minuten
Tip: Neem eventueel half gewone bloem, half volkorenmeel voor een deeg met meer vezels, mineralen en vitaminen. Het resultaat wordt dan wel iets minder luchtig.
RECEPTEN EKE MARIËN, FOTOGRAFIE SASKIA VAN OSNABRUGGE, STYLING JET KRINGS, BEREIDING JACQUELINE PIETROWSKI, PRODUCTIE DOSIA BREWER
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | snijbietquiche met jonge bietjes en geitenkaas